WWW.TARAFULSILVIUMELU.RO
Silviu Melu alaturi de formatia sa de nunti compusa din numerosi instrumentisti( orga,chitara,saxofon,vioara, acordeon.) va ofera un show de adevarat prin muzica si atmosfera creata.
Pe langa formatia de nunta oferita de acesta, puteti alege sa beneficiati in cadrul evenimentului organizat de dumneavoastra si de invitati speciali

Taraful Silviu Melu, condus de catre insusi cunoscutul solist, va pune la dispozitie cea mai frumoasa si placuta muzica pentru petreceri de orice fel.
Lunga sa experienta in domeniul muzicii lautaresti, talentul, si vocea sa unica au facut din solistul Silviu Melu, un artist cunoscut si faimos, motiv pentru care a fost invitat de nenumarate ori la diferite emisiuni mondene.
Formatia de nunti cu care acesta activeaza resuseste de fiecare data ca dintr-un eveniment sa faca adevarate spectacole de muzica buna si atmosfera pe masura.

Muzica pentru nunti cu care taraful Silviu Melu isi intampina mirii promite un regal de buna dispozitie si voie buna.
Alegerea acestui taraf de nunta, pentru cea mai importanta zi din viata tinerilor casatoriti reprezinta cu siguranta cea mai buna decizie, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara prin laude si lucruri pozitive referioare la cum a decurs nunta.
Back
Next
HOME      ECHIPA     MUZICA      VIDEO    CONTACT